Hesabımı nasıl silerim?

Global PUBG hesabı oluşturduysanız, aşağıdaki işlemi takip ederek hesabınızı silebilirsiniz.

Ancak, hesabınızı silmeye devam etmeden önce lütfen aşağıdaki ayrıntıları kontrol edin.

- Silinen hesabınızı geri alamazsınız.

- Tutulan eşyalarınızı içeren profiliniz kalıcı olarak silinecek.

Yukarıdaki ayrıntıların tümünü doğruladıysanız, lütfen aşağıdaki talimatları izleyin.

 

①  Global PUBG Hesabına giriş yapın ve ardından 'Ayarlar'ı tıklayın [Giriş olarak **.]

- https://accounts.pubg.com/

[Hesabı Sil] 'e ve [Kaydet]' e tıklayın.

③ Hesabınızı silmeyi onaylamak için şifrenizi tekrar girin.

 

 

Bu makale yardımcı oldu mu?
249 kişi içerisinden 133 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Have more questions? Bir bilet gönder